Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatera prywatna Glejdura

Adres obiektu Slavkovská ul. č. 216, 05986 Nová Lesná
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Łukasz
Dodano: 2017-05-03
Pobyt od: 2017-04-30 do 2017-05-03 IP: xx.47.4.42
 
 
    

Polecam serdecznie :)


 
 

Kasia i Rafał
Dodano: 2016-07-16
Pobyt od: 2016-07-10 do 2016-07-17 IP: xx.244.209.247
 
 
    

Serdecznie polecamy każdemu! Właściciele przemili, pan Juraj zawsze służy pomocą, wszystko tłumaczy, pomaga zaplanować co robić w kolejnych dniach. Jego kuchnia jest przepyszna - robi wyśmienitego pstrąga! Zawsze znajdzie czas dla gosci i odpowie na wszystkie pytania. Napewno jeszcze tu zawitamy, polecamy wszystkim :)


 
 

Marcin
Dodano: 2016-02-20
Pobyt od: 2016-02-06 do 2016-02-14 IP: xxx.146.135.191
 
 
    

Bardzo polecam , byliśmy w ferie na nartach. Z Novej Lesnej jest bardzo blisko na Łomnice i do Strbskiego Plesa, oczywiście do Smokowca. Fajny przestronny apartament dla rodziny z dwójką dzieci, aneks kuchenny i łazienka z ubikacją, naprawdę dużo miejsca i wygodnie. Ale najlepsze to obsługa i kuchnia Jurij z Tatą są po prostu super ugotują wszystko co sobie zażyczycie, ale polecam zdać się na ich Słowacką kuchnię. Nasze dzieciaki były ZACHWYCONE my również, a do tego oglądanie filmów o Tatrach i miłe rozmowy przy kieliszku koniaku. Naprawdę szczerze polecam. Na pewno tam wrócimy może już w lato.


 
 

Ekipa Złotej Rybki
Dodano: 2015-08-09
Pobyt od: 2015-08-05 do 2015-08-08
 
 
    

Super miejsce godne polecenia właściciel pomoże doradzi


 
 

Kruczka z Warszawy
Dodano: 2014-08-14
Pobyt od: 2014-08-08 do 2014-08-13
 
 
    

Miejsce polecam pod każdym względem. Dom bardzo blisko elektriczki (12 minut spacerem), którą można dotrzeć do wszystkich podtatrzańskich miejscowości. Wystrój jak na zdjęciach. Wszystko się zgadza. Gospodarze bardzo mili, uczynni, pozytywni, zawsze doradzą, gdzie wyjść w góry, co warto zobaczyć, jaka pogoda się szykuje (pozdrawiam serdecznie obu Panów:)) Obiadokolacje bardzo dobre, świeże, różnorodne, duże porcje. Zupełnie nie opłaca się jadać gdzieś na mieście. Polecam każdemu, kto wybiera się w Tatry po słowackiej stronie. Z pewnością jeszcze nie raz odwiedzę Panów Glejdura :)


 
 

Bartek z Bydgoszczy
Dodano: 2013-10-23
Pobyt od: 2013-10-11 do 2013-10-15
 
 
    

Cieniem na pobycie kładzie się odpłatność. Gospodarz policzył pobyt od doby, a nie od nocy. Czyli zamiast noclegu za ustalone 10 euro nocleg kosztował 12,5 E bo zamiast 4 nocy wyszło 5 dni. I nie szło przekonać i wytłumaczyć jaka odpłatność się należy pomimo tego, ze na gablotce w korytarzu też było podane, że odpłatność jest za noc... Ale cóś było zrobić gdy przyjeżdża się o 21.30? Zostałem... Poza tym kwatera schludna, gospodarz sympatyczny, lokalizacja nienajgorsza - do elektriczki jakieś 15 minut marszu, a na przystanek SAD - 50 m, do centrum Novej Lesnej - 3 minuty. Cisza, spokój... Wadą jest fakt, że łazienka jest poza pokojem (tak było przynajmniej w moim przypadku) i przypadała na 2 pokoje. Ale ten drugi był pusty ;)


 
 

Ewa i Krzysztof Samecki
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-07-29 do 2013-08-12
 
 
    

Witam i polecam zainteresowanym kwatery u państwa Glejdura. Atmosfera przesympatyczna. Gospodarze służą pomocą w wyborze wycieczek w góry. Pokoje czyściutkie i zadbane (w trakcie 2-tygodniowego pobytu zmieniana była pościel). Wyżywienie pyszne i przygotowywane na życzenie (np. inne dla dzieci i inne dla dorosłych), chociaż my zdaliśmy się na gospodarzy i nie żałujemy. Dobry punkt do wycieczek, bowiem blisko zarówno w okolice Tatrzańskiej Łomnicy jak i Szczyrbskiego Pliesa (zarówno samochodem jak i elektryczką, na którą można wykupić przejazdy na wszystkie trasy - 16 euro za miesiąc na osobę). Z pewnością jeszcze skorzystamy.


 
 

Janusz Nowak
Dodano: 2012-07-22
Pobyt od: 2012-07-08 do 2012-07-15
 
 
    

Możemy(ja,Ania i Jagoda)polecić z całego serca kwaterę u państwa Glejdura.Byli pomocni w każdej chwili i nie tylko.Po przeżyciach z tamtego roku u Pani Heleny Kla.......w Novej Leśnej, po prostu tego nie da się opisać.Zastanawialiśmy się nad tym czy brać kwaterę prywatną.Na pewno w następnych latach będziemy rezerwować pokoje u państwa Glejdurów i każdemu polecać.A jeszcze zostało trochę szlaków do schodzenia w Tatrach.Bardzo polecamy tą kwaterę


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie